Fontainebleau Hotel | Las Vegas

September 13-18, 2024

Jason Rand, PA-C
Co-Chair Outpatient Sports Medicine
Advanced Practice Provider Summit Program Committee
Musculoskeletal Ultrasound Workshop
Boston Sports and Shoulder Center
New England Baptist Hospital
Clinical Associate Professor Northeastern University

All Sessions by Jason Rand, PA-C

TimeProgramTopicFaculty
Saturday, September 14, 2024
Regenerative Medicine & MSK Ultrasound Course
10:15 AM - 10:45 AM
(30 min)
Ultrasound Of The Elbow Regenerative Medicine & MSK Ultrasound Course
11:15 AM - 11:45 AM
(30 min)
Clinical Case Presentations With Questions & Answers & Audience Participation: Everything Upper Extremity Regenerative Medicine & MSK Ultrasound Course
1:45 PM - 3:15 PM
(90 min)
Regenerative Medicine & MSK Ultrasound Workshop: Shoulder Scanning With Live Models - Part I Regenerative Medicine & MSK Ultrasound Course
3:45 PM - 5:00 PM
(75 min)
Regenerative Medicine & MSK Ultrasound Workshop: Elbow & Wrist Scanning With Live Models - Part II Regenerative Medicine & MSK Ultrasound Course
Sunday, September 15, 2024
Regenerative Medicine & MSK Ultrasound Course
10:15 AM - 12:00 PM
(105 min)
Regenerative Medicine & MSK Ultrasound Workshop: Hip & Pelvis Scanning With Live Models - Part 1 Regenerative Medicine & MSK Ultrasound Course
1:45 PM - 3:15 PM
(90 min)
MSK Advanced Ultrasound Workshop: Knee Scanning With Live Models - Part 2 Regenerative Medicine & MSK Ultrasound Course
3:45 PM - 5:00 PM
(75 min)
Regenerative Medicine & MSK Ultrasound Workshop: Foot & Ankle Scanning With Live Models Regenerative Medicine & MSK Ultrasound Course
Tuesday, September 17, 2024
Sports Medicine for the Advanced Practitioner
7:00 AM - 7:05 AM
(5 min)
Welcome & Introduction Sports Medicine for the Advanced Practitioner
7:55 AM - 8:07 AM
(12 min)
Feature Lecture: MRI Quiz: All In - Can You Spot The Pathology Sports Medicine for the Advanced Practitioner
8:33 AM - 9:00 AM
(27 min)
Clinical Case Presentations With Questions & Answers & Audience Participation: Cases In The Care Of Young Painful Hip Pathology & Practice Management Sports Medicine for the Advanced Practitioner
10:20 AM - 10:20 AM
(0 min)
THE KNEE: FROM MENISCUS TO ACL Sports Medicine for the Advanced Practitioner
Section ModeratorJason Rand, PA-C
10:20 AM - 10:25 AM
(5 min)
Evolving Technique Update: The Mensical Roots: Repair Or Debride Sports Medicine for the Advanced Practitioner
11:29 AM - 12:00 PM
(31 min)
Clinical Case Presentations With Questions & Answers & Audience Participation: ACL & Meniscus - Audience Submit Your Cases Sports Medicine for the Advanced Practitioner
2:16 PM - 2:21 PM
(5 min)
Evolving Technique Update: Decision-Making In The Operative Care Of Osteochondral Defects Sports Medicine for the Advanced Practitioner
2:55 PM - 3:15 PM
(20 min)
Clinical Case Presentations With Questions & Answers & Audience Participation: A Potpourri Of Knee Cartilage, Shoulder, Elbow, Wrist, Hand, Foot & Ankle - Lightning Round: Audience Submit Your Cases Sports Medicine for the Advanced Practitioner
3:45 PM - 3:45 PM
(0 min)
TOTAL KNEE & HIP ARTHROPLASTY Sports Medicine for the Advanced Practitioner
4:30 PM - 5:00 PM
(30 min)
Clinical Case Presentations With Questions & Answers & Audience Participation: Total Joint Arthroplasty - Audience Submit Your Cases Sports Medicine for the Advanced Practitioner

Orthopaedic Summit

35 Mayflower Avenue
Unit B
Stamford, CT 06906
Phone +1 (212) 987-OSET (6738)

CONTACT US

SUBSCRIBE

Follow Us


 
For the latest news and announcements follow the Orthopaedic Summit social media pages.

Register

14th Orthopaedic Summit 2024
The Fontainebleau Las Vegas
September 14th – 18th, 2024

Please click here if you need to reset your password.